Webinar succesvol deelnemen aan SponsorKliks

Gratis Sponsoren, het kan met SponsorKliks!

SponsorKliks is in 2012 in Nederland begonnen en werd bij de start door vele nationale sportbonden geholpen om dit initiatief bij sportverenigingen bekend te maken.

Met succes, er doen ruim 8.800 clubs mee. Clubs die het extra geld goed kunnen gebruiken, er zijn er genoeg die al € 10k+ in de clubkas zagen vloeien.

In dit gratis webinar laten we zien met welke tips u succesvol kan meedoen.

Het geld komt binnen omdat leden voor een online aankoop, de website van uw vereniging bezoeken en op de SponsorKliks button klikken.
Vervolgens weten online shops als Coolblue, Bol.com, Decathlon en Booking.com waar een bezoeker vandaan komt en wordt een commissie ontvangen die voor 75% aan de vereniging wordt uitgekeerd.

De consument, het lid, betaalt niets extra’s, vandaar onze slogan: “gratis sponsoren

Een vereniging, stichting of school kan gratis deelnemen en draagt geen risico. Echter, deelnemen aan SponsorKliks is gratis voor iedereen die er serieus mee aan de slag gaat.
Dit betekent voor jullie een inspanningsplicht om Sponsorkliks te promoten.

SponsorKliks registreert geen persoonsgegevens en emailadressen bij een aankoop. Een klik of aankoop via SponsorKliks is dus anoniem.

U kunt hieronder uw e-mailadres doorgeven of zich direct bij Zoom aanmelden door hieronder op een datum te klikken.

  Komt het niet uit, bekijk dan een opgenomen webinar terug op Youtube.

Komende webinars:

Er zijn momenteel geen webinars gepland i.v.m. de vakantieperiode. Je kunt wel via Youtube een eerder opgenomen webinar terugkijken.

Type de naam van jouw sponsordoel en klik op zoek