Webinar succesvol deelnemen aan SponsorKliks


Club onbekend

Gratis Sponsoren, het kan met SponsorKliks!

SponsorKliks is in 2012 in Nederland begonnen en werd bij de start door vele nationale sportbonden geholpen om dit initiatief bij sportverenigingen bekend te maken.

Met succes, er doen ruim 9.000 verenigingen mee. Clubs die het extra geld goed kunnen gebruiken, er zijn er die al €20k+ in de kas zagen vloeien.

In dit gratis webinar laten we zien met welke tips u succesvol kan meedoen.

Het geld komt binnen omdat de leden voor een online aankoop de website van uw vereniging bezoeken en op de SponsorKliks button klikken of via de app direct op jullie SponsorKiks pagina belanden.
Vervolgens weten online shops als Coolblue, Bol.com, Decathlon, HEMA en Expedia waar een bezoeker vandaan komt en wordt een commissie ontvangen die voor 75% aan de vereniging wordt uitgekeerd.

De consument, het lid, betaalt niets extra’s, vandaar onze slogan: “gratis sponsoren

Een vereniging, stichting of school kan gratis deelnemen en draagt geen risico. Echter, deelnemen aan SponsorKliks is gratis voor iedereen die er serieus mee aan de slag gaat.
Dit betekent voor jullie een inspanningsplicht om Sponsorkliks te promoten.

SponsorKliks registreert geen persoonsgegevens en emailadressen bij een aankoop. Een klik of aankoop via SponsorKliks is dus anoniem.

U kunt zich hieronder aanmelden doort opeen datum te klikken.

Komende webinars:

Woensdag 28 februari 20.00 uur
Dinsdag 5 maart 20.00 uur
Maandag 11 maart 20.00 uur
Woensdag 20 maart 20.00 uur

Type de naam van jouw sponsordoel en klik op zoek