SponsorKliks op je website plaatsen – Uitleg


terug naar SponsorKliks op je website plaatsen

 

Kopieer de volgende code voor de pagina met uitleg over SponsorKliks en sla de pagina op als /sponsorkliks_uitleg/:

<br /> Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan <a href="https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10"><b></b></a>, zonder dat het jou een cent extra kost! </p> <p>Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.<br /> Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar . <br /> En nogmaals, het kost je niets extra!</p> <p><b>Wil je ook GRATIS sponsoren?</b><br /> Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de <a href="https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10"><b>SponsorKlikspagina</a> van zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.</p> <p><b>Hoe werkt het?</b><br /> Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.<br /> 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert hier direct van!</p> <p><b>Let op: geen commissie op boeken</b><br /> <br /> In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.</p> <p><b>Je blijft anoniem</b><br /> </p> <p>Noch SponsorKliks, noch weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.<br /> Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert niets op. </p> <p>

 

Hieronder zie je het resultaat.
Als je onderstaande tekst wilt gebruiken voeg dan handmatig de volgende link met jullie ID toe:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan , zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar .
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van . Voor jou een kleine moeite, voor zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert niets op.

Type de naam van jouw sponsordoel en klik op zoek