Gratis Geld met SponsorKliks

Ruim 1.500 muziek- en zangverenigingen hebben zich opgegeven bij SponsorKliks, bekijk hier welke.

registreer en doe mee met een webinar


wat moet je doen, wat kan je verwachten?

Met SponsorKliks kunnen jullie veel geld ophalen. We noemen dit Gratis Geld of Gevonden Geld maar dat krijg je niet voor niets.

Het geheim is communicatie, dat begint met het bestuur, dat moet weten hoe SponsorKliks werkt en overtuigd zijn dat ook de vereniging daar goed van kan profiteren.

Als het bestuur groen licht geeft, dan stel je Team SponsorKliks samen, dat is niets officieels, maar bestaat uit een aantal mensen die snappen dat het zonde is om Gratis Geld te laten liggen.

Vervolgens zijn er een aantal eenmalige werkzaamheden, zoals het plaatsen van een banner en uitleg op de website.

Daarna maak je een communicatieplan en bepaal je met of met goedkeuring van het bestuur hoe vaak en welke informatie gedeeld gaat worden via Facebook, Whatsapp, nieuwsbrief en website.

Hieronder vind je informatie voor het bestuur, je kan de link van deze pagina doorsturen of de tekst kopieren en deze zelf presenteren.
Klik hier om verder te gaan met het stappenplan om SponsorKliks bekend te maken.

We wensen je heel veel succes en ontvangen graag feedback over zaken die niet duidelijk zijn of toegevoegd kunnen worden, stuur ons daarvoor een bericht naar info@sponsorkliks.nl 


SponsorKliks info voor het bestuur

Totaal bedrag aan Gratis Geld
Categorie: Muziek/zang

Nieuw Gratis Geld van de afgelopen maand
Categorie: Muziek/zang

SponsorKliks is geen nieuw idee dat zich nog moet bewijzen, maar een concept dat al ruim 10 jaar succesvol geld ophaalt voor verenigingen, zoals bovenstaande voorbeelden laten zien. Bij de start heeft SponsorKliks hulp gekregen van een tiental NOC-NSF sportbonden en Scouting Nederland om het concept bekend te maken bij verenigingen.

Hoe kan het dat je zonder iets extra’s te betalen, met online shoppen, voor inkomsten zorgen voor SV SponsorKliks?
Heel simpel, sommige winkels zijn bereid om een vergoeding te geven aan websites die hen klanten toesturen.
En dat zijn niet de kleinste winkels, Bol bijvoorbeeld, is op deze wijze heel groot geworden, het heet affiliate marketing en is voor deze winkels risicovrij adverteren.
Op SponsorKliks heeft SV SponsorKliks een pagina met alle deelnemende winkels en als je op een winkellogo klikt, ga je naar de betreffende website en geeft die winkel commissie na een aankoop.
Alleen het SKID (jullie unieke nummer) wordt meegegeven bij die klik, de koper is anoniem, die hoeft aan ons zijn naam o.i.d. niet op te geven en hoeft ook niet in te loggen bij SponsorKliks.

Alle aankopen met bijbehorende commissie (Gratis Geld) zijn openbaar en zonder inloggen te bekijken op de transactiepagina. Zo kan iedereen zien dat zijn eigen aankoop is geregistreerd en wat deze heeft opgeleverd. Als je de SponsorKliks app op je telefoon installeert ontvang je een notificatie als er weer Gratis Geld is bijgekomen. Bij 50 euro aan Gratis Geld wordt het aan jullie uitgekeerd.

Met SponsorKliks krijgt SV SponsorKliks dus een virtueel winkelcentrum met honderden winkels. Elke aankoop in/via dat winkelcentrum wordt door de winkels beloond, gemiddeld met 2%, een aankoop bij Bol.com van €100 levert dan €2 op. SponsorKliks keert daarvan 75% uit, in dit voorbeeld is dat dus €1.50 Gratis Geld. Thuisbezorgd geeft 4% op een bestelling, voor 100 euro Pizza bestellen levert €3,00 Gratis Geld op voor jullie.

De hoogste en meeste commissie wordt opgehaald met reizen en dan specifiek met hotelboekingen. Booking.com is helaas gestopt, maar wij werken wel met Expedia en Hotels.com, die een zelfde aanbod hebben voor min of meer dezelfde prijzen. Deze sites geven 5% commissie, dus 3,75% Gratis Geld aan SV SponsorKliks voor elke hotelboeking.

Cijfers online aankopen
In het eerste halfjaar van 2023 werd in Nederland voor ruim 16 miljard euro online gekocht via 167 miljoen aankopen.
Bron Thuiswinkel Markt Monitor

Als het bestuur akkoord is kan je doorgaan met het volgen van het SponsorKliks StappenPlan.

Klik hier om je eigen vereniging aan te melden.