Introductietekst – SponsorKliks

Introductietekst

LET OP dat je de juiste links in de tekst opneemt!

Link naar de SponsorKlikspagina van Club onbekend:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10

 

Onderstaande tekst kan je gebruiken om de leden van Club onbekend op de hoogte te stellen van de mogelijkheid om gratis te kunnen sponsoren. Dat kan via een mailing maar vergeet ook niet om op de website een vaste plek te maken waar mensen kunnen lezen hoe SponsorKliks werkt.
Indien jullie sponsoren hebben dan kan je het ook aan hen sturen zodat deze het binnen hun eigen bedrijf kunnen mailen.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Club onbekend, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Club onbekend ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Club onbekend.
En nogmaals, het kost je niets extra!Wil je Club onbekend ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Club onbekend. Voor jou een kleine moeite, voor Club onbekend zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Club onbekend. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Club onbekend hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen.
Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.
De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Club onbekend weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Club onbekend is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Club onbekend dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Club onbekend op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10