Print flyers & posters – SponsorKliks

Print flyers & posters

Wij hebben een A4 pagina gemaakt waarin sponsorKliks wordt uitgelegd. Print deze uit en leg deze op de bar in de kantine, hang het op het prikbord, het toilet of op een andere plek. De flyer is ook goed te gebruiken bij (jaar-) vergaderingen en andere bijeenkomsten.
Print de informatie flyer voor vereniging (pdf)stichting (pdf) of school (pdf) of in het Engels of pas zelf de tekst aan (doc).

Hang posters op

We hebben zo’n 50 verschillende posters (deze worden momenteel upgedate). Klik op een poster die bij jullie past om deze te openen in PDF formaat. Sla deze op en print uit op A4 of A3 formaat.
Op de poster staan twee qr codes om eenvoudig de SponsorKliks app te kunnen downloaden. Vergeet dit niet tegen mensen te zeggen als je in de buurt van zo’n poster bent.

Een eigen unieke poster
Indien je denkt dat teveel mensen het adres van jullie website niet kennen, dan kan je ons een bericht sturen met jullie url. We plaatsen deze dan in de onderste balk van de poster. Heb je een leuke en voor jullie herkenbare foto in hoge resolutie, dan kan je die ook toesturen. We verwerken deze en sturen de poster naar je terug.
Mail ons via info@sponsorkliks.nl en vergeet niet jullie SKID te vermelden (dat is 10 voor Club onbekend).