Gebruik en promoot de browser-extensie

Onze Browser Extensie laat bij een aantal winkels een pop up zien als je vergeet te SponsorKlikken.

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.
Dit zal ervoor zorgen dat Volleybal vereniging NIVO meer inkomsten zal genereren.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Volleybal vereniging NIVO dient te gaan.

Je gaat direct naar een webshop (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Volleybal vereniging NIVO gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

In de browser-extensie kan je ook instellen dat jouw startpagina een combinatie wordt van de Google zoekbalk, het totaal bedrag aan commissie voor Volleybal vereniging NIVO en logo’s van de grootste winkels met die gelinked zijn aan Volleybal vereniging NIVO.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).